Via Tolentino 2020 – Sommartrender

Som du vet är Via Tolentino ett av de mest hyllade evangeliska och verkställande modemärkena på marknaden. Och det kunde inte vara annorlunda! Dess 16 års historia ger kvalitet, tillfredsställelse och kärlek för varje produkt som produceras och distribueras över hela Brasilien.

Mer än ett evangeliskt klädmärke är VT ett märke som förmedlar kristligt värde genom att klä de välinformerade, moderna och kärleksfulla kvinnorna i sina liv. Kläder som går långt bortom mode och förmedlar evangeliets principer i varje stycke.

När vi pratar om trender är Via Tolentino ett varumärke som inte ligger långt efter! VT är bekymrad över sina kunder och håller alltid sina produkter uppdaterade, och innehåller alltid modetrender , tar in modeller, tryck, färger och snitt, som bäst återspeglar den evangeliska kvinnans stil.

Via Evangélica kunde inte misslyckas med att ha VT i sin onlinebutik, det värderar trots allt kvalitet och skönhetframför allt. Förutom att presentera dig för varumärket, låt oss gå djupare genom att ta med trenderna i den nya Via Tolentino 2020 sommarkollektionen, Calidez, där varje bit är knuten till de senaste modekatterna. Kolla in det!

Sommar 2020-trender i Via Tolentino !

Via Tolentino bygger på traditionen för den brasilianska evangeliska kvinnan som är anpassad till kvinnomode och försöker följa henne utan att ge upp sina värderingar.

Förutom att du är beredd och välklädd för alla situationer, är VT bekymrat över sina kunder och söker alltid full tillfredsställelse för var och en. Kvaliteten på deras bitar tas på allvar och varje modell som utvecklats är noggrant genomtänkt för att passa den moderna kvinnan.

Genom att följa alla sina principer har Via Tolentino förberett den nya sommaren 2020-kollektionen som är helt kopplad till catwalk-trenderna och kopplar samman skönhet, mode och kristen värde i varje tillverkat verk.

Via Calentinos Calidez-samling kom just för att ge värmen och alla de speciella detaljer som Gud visar oss med den. Ljuset, lugnet och färgerna på sommaren har invaderat bitarna och kommer att överraska dig!

Kläder med små detaljer, tänkta noggrant och delikat, med olika färger och minnesvärd design . Vad sägs om att veta mer om dessa trender som kommer att bli en del av vår sommar?

Färgkarta – från klassisk till vibrerande

Färgerna som valts för Calidez-kollektionen kom direkt från trottoarna med ett väl diversifierat kort, sammansatt av klassiska och tidlösa toner och livligare färger. Kolla in det:

Off vit, svart och brun: Även om de förekom i mindre mängd kunde klassikerna inte lämnas ur samlingen. Redan närvarande i kvinnagarderoben kommer neutrala toner med 2020-trender fulla av delikatess blandade i mer livliga färger eller tryck.
De jordnära tonerna fortsätter i fashionistas smak och kommer i ljusare nyanser som beige och livliga, som ockra och kakel.

Blåaktiga toner: Blåaktiga toner finns också i sommarsamlingen Via Tolentino 2020! Både i alla jeans och i andra nyanser. Delikata och feminina tryck , midi- och blyertskjolar, långa och korta klänningar.

Gul: Bränd gul har varit på catwalken i nästan fyra år och är fortsatt stark under 2020-trender! Till skillnad från senap och soliga versioner kommer det nu närmare.

blogginlägg vt 01 enkelt ändra storlek på

Den varma färgen är närvarande i tryck eller vanliga bitar, som presenterar värme, delikatess och ljus i sommarkläder!

Grönt: Grönt har färger i pastell- och mörka myntfärger. Förutom den kvinnlighet som översätts i varje modellering kommer pastelltonen med en romantisk och ömtålig personlighet .

Medan den mörkgröna visas med elegans och sofistikering i ett stycke med lite prydnad, överlämnar vi oss till verkställande eller sociala kläder, utan att glömma de små detaljerna som gör skillnaden i stycket.

Orange: Melonorangen var den ton som kom på catwalken sommaren 2020 och följaktligen på VT: s kläder. En fin och feminin ton som används i tryck, till exempel djurtryck och ränder.

Shades of Pink: Pink var redan närvarande i de senaste kollektionerna och förblir fast! VT: s rosa nyanser är nu starkare med korallen och finns i flera stycken, och bildar modernt och stilfullt utseende och bibehåller den femininitet som rosa ger till verket.

blogginlägg vt 02 enkelt ändra storlek com

Stämpling – sommarens detaljer i varje stycke

Ljusa och älskade tryck som hänvisar till värmen och blandningen av detaljer som sommaren erbjuder oss, ta en titt:

Blommor och blad: Officiellt mode för vår / sommar, blommor och löv kan inte missa Via Tolentino ! Men den här gången kom de med nyheter. Abstrakta mönster med blommor och blad dök upp med alla tendenser att modernisera utseendet ytterligare.

Via Tolentino är bekymrad över utskrifternas lätthet och tar alltid hand om att undvika att delarna blir för lastade. Även med de inlagda geometrierna råder således delikatess och sofistikering.

Djurtryck: Naturligtvis är djurtrycket här för att stanna, eller hur? Den älskade på senare tid, fortsätter att vara en del av trenderna för 2020, vilket ger plats för mer otroliga och kraftfulla kombinationer.

På sommaren Via Tolentino kommer detta jaguar-tryck starkt ut i en blandning av fina linjer och varma färger , som melonorange.

Ränder: Ränderna är superdemokratiska i utseende och är älskvärda i kvinnor! VT använder sig av vertikala ränder i flera stycken och presenterar dem både på egen hand och i en blandning, till exempel det kommenterade djurtrycket.

De kommer i mycket färg och naturligt för sommaren! Med tunna eller breda mönster är femininitet och styrka en del av bitarna som det randiga mönstret komponerar.

Geometri: Geometrin ger modernitet och stil, det geometriska trycket kommer ensam, med en affärskvinnas elegans och sofistikerade , organiserade och full av liv. Eller blanda med blommor, med kvinnlighet och det är sommarens ansikte!

blogginlägg vt 03 enkelt ändra storlek com

Klädmodeller som varje kvinna älskar

Modellerna som valts för bitarna från Calidez-kollektionen finns redan på gatorna och har inget datum att gå ut! Kolla in det:

Evasê: Evasê-formatet ökar kvinnans kvinnlighet. Med modellering som liknar en A, formar kjolen eller klänningen kroppen utan att lämna den som bevis. Vackra och mångsidiga delar med detta snitt är superdemokratiska!

Blyertspenna: Klipp redan känd bland kristna kvinnor, blyertskjolen kunde inte missa det feminina utseendet på Via Tolentino. Kjolen är vanligtvis verkställande och sofistikerad , men VT kommer också med alla jeans som passar alla tillfällen!

blogginlägg vt 04 enkelt ändra storlek com

Klä länge: de Via Tolentino klänningar  är redan en show! När vi pratar om långa filmer behöver du inte ens kommentera, eller hur? De var en del av sommaren 2019 och är närvarande igen 2020! Det är en super mångsidig och bekväm längd utan att glömma den skönhet och elegans som varje kristen kvinna söker.

Midi Dress: Midi är i mode och inte mer! Återigen tog VT mitt i sin samling, den här gången lite närmare knäet, men med samma dockaeffekt som någonsin.

Midi är perfekt för många tillfällen, både romantisk och delikat , samt elegant och kraftfull.

Delikata skjortor och blusar: Kvinnlighet i tyger, tryck och ljusa färger är en del av Via Tolentinos skjortor och blusar. Vackra ruffles, bågar och tryck överflödar skönhet och stil i varje bit.

blogginlägg vt 05 enkelt ändra storlek com

Via Tolentino-modeller finns på Via Evangelica!

Varje ny kollektion frigörs från Via Tolentino , den  Via evangelisk uppdaterar inventering så att du inte hålla sig borta från de moderna trender evangeliska sätt. Du kan hitta set, klänningar , kjolar, t-shirts, jeans eller tygtröjor, kollektioner och mer! Kolla in det nu på Via Evangelica-webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *