Topp 5 modeller av damblusar som är på mode!

Vill du ha mer demokratiska stycken än kvinnors blusar? Det finns inte! De är riktiga jokertecken i garderoben. Om utseendet är väldigt grundläggande, välj bara en mer detaljerad blus, med detaljer, om redan väl presenterade, bara satsa på nykter. Så här fungerar spelet för att skapa utseende.

Vad vi faktiskt vill berätta för dig är att blusar till stor del ansvarar för att diktera den stil du kommer att bära i det ögonblick du väljer dem. De kan förändra utseendet helt! Det är därför det finns så många val av modeller, särskilt på kvinnors evangeliska modemarknad.

Om du gillar detta fashionista-universum, eller åtminstone gillar att hålla dig anpassad till vad som händer, borde du förstå behovet av att ha flera modaliteter för det här stycket i garderoben, eller hur? Om ditt svar var ja, är det här inlägget för dig! Vi har förberett en topp fem modeller av damblusar som har allt för att presentera dig.

Vill du kontrollera vad de är? Bara läs vidare!

Topp 5 modeller av kvinnors blusar i garderoben!

Den  kvinnliga evangeliska mode förnyas varje säsong. Det är klädlansering här, färgtrend där och ytterligare ett hav av superintressanta nyheter. Allt förändras, men blusarna kvarstår: fast, stark, men innovativ i detaljer!

Idag ger vi dig 5 alternativ som är så höga att du kan släppa loss din kreativitet och sätta ihop en hel del fantastiska utseende.

Ta en titt!

Damblus med spets

Vi säger att blusarna kvarstår, för i verkligheten är det som gör att de nya versionerna skapas. Detaljer och mer detaljer!

Det är fallet med ansökan om inkomst …

Har du lagt märke till hur bitarna med spetsar går dagligen i kvinnors utseende? Inte för mindre. Det spetsiga tyget är ren femininitet och delikatess. Det skapar en romantisk och graciös effekt på utseendet, och det coola är att det inte behöver användas endast för sofistikerade evenemang.

Det är helt möjligt att bära en  spets topp för att gå på jobbet eller till vardagsbruk, till exempel. Vet bara hur du doserar tillskotten och balansera med resten av produktionen.

blogginlägg spetsblus

Ruffled ärmlös blus

På tal om delikatess och romantik har vi den vågiga blusen ! Frills är en annan av dessa innovationer som bitarna har vunnit och det är med allt på modemarknaden. Den lösa och lätta effekten som den orsakar är charmig och samtidigt mycket modern.

Försök matcha en  midi kjol och en häl. Det balanserade resultatet mellan löst blus och kjolens passform är underbart!

blogginlägg ruffle ärmblus

Långärmad tryckblus

De tryckta blusarna skiljer sig redan naturligt, tänk om de har långa ärmar. Det är annorlunda att titta på en kort ärm med tryck och en lång ärm. Effekten är annorlunda, resultatet av utseendet är annorlunda och förresten ser den ännu vackrare ut.

Det finns inget mer elegant än att ha en  tryckblus med enfärgad kjol och en häl, håller du med? Den goda delen av trycket är att det inte kräver tillbehör, eftersom det redan är ett skådespel ensam! Men om du vill lämna produktionen med en extra touch kan du investera i örhängen och halsband som följer samma färgpalett på kläder.

blogginlägg tryck långärmad blus

Stickad blus

Ah … Vår “gamla”, goda och bekväma lilla flicka! Det har inget lika! Vi använder det utan att ens inse det. Och hon är här för att bevisa att hon kan genomföra eleganta och sofistikerade produktioner. Tillräckligt för att associera tyget med gymnastikstycken, att stanna hemma eller bara använda dagligen, opretentiöst.

Naturligtvis finns det mallar för dessa funktioner, men det finns mycket sofistikerade också. Detta är fallet med den stickade blusen med rund halsringning . Detalj: Halsringningen har en slags gyllene kedja som är ren charm.

Som ett diskret stycke i applikationer och smidigt kan du spela med olika kombinationer. Du kan bära en annan modell av kjol varje gång du bär den. Och ingen anledning att oroa sig för tillbehör, kragen med kedja räcker!

blogginlägg stickad blus

beskurna

Vi kommer till kvinnornas älskling, den berömda beskuren !

“Ah, men en evangelisk kvinna kan inte använda beskuren.” Vem berättade för dig denna lögn? Den “klippta” skjortan släpps helt till den kvinnliga evangeliska publiken. Men naturligtvis i en mer diskret version.

Till skillnad från traditionella modeller, som exponerar hela magen, är detta alternativ lite längre. För att sätta ihop en mer sofistikerad och charmig look är tipset att satsa på hög midja kjolar. Så du har inget som dyker upp och visar fortfarande att du är inställd i moduniversumet.

blogginlägg beskuren blus

Så, vad tyckte du om våra topp 5? Alla bitar som nämndes här kan du hitta på Via Evangelica- webbplatsen . Vad sägs om att kolla in det?

Och om du vill fortsätta följa andra inlägg relaterade till kvinnomode, håll dig bara anpassad på vår  evangeliska modeblogg och njut av tips vi har åt dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *