Lär dig vad du ska ha med en denimskjorta för att montera fantastiska utseende!

Jeans är allt bra! Tyget har en mångsidighet som ingen annan har. Och idag visas det i många andra stycken förutom de traditionella byxorna och kjolarna. Denimskjortor, till exempel, finns där för att bevisa det transformativa och mångfalden av detta material som vi älskar så av oss kvinnor.

Dagens ämne handlar exakt om detta underbara lilla stycke som utgör fantastiska utseende, men ibland lämnar oss tvivel om hur vi använder det och kombinerar det. Syftet med detta inlägg är att introducera dig till en mängd möjligheter som denimskjorta ger och att visa att det är mycket enklare att bära än du kanske tror.

Läs vidare och lära dig vad du ska bära med denimskjorta, hur man bär den och kolla in olika idéer om utseende att rocka dagen!

Vad ska jag matcha med denimskjorta?

Att välja kvinnors denimskjorta är den enkla delen av processen, det är svårt att bestämma vad man ska gå med den. Men lugna ner, du kommer att se att det inte är så. Allt handlar om att experimentera.
Vi vet att precis som oss älskar du en trendig kjol. Det är därför vi har valt några modeller av gospelkjolar  som hjälper dig att montera förödande utseende för varje tillfälle.
Ta en titt:

Denimskjorta och veckad kjol

Vad sägs om en ljusblå martingale denimskjorta  och en blommig midi-veckad kjol ? Kombinationen av lätta jeans och kjolens färgglada blommortryck har en glad effekt på utseendet och gör den supermodern. Här är ett bra tips för ett opretentiöst tillfälle, som lunch eller kaffe med vänner, en promenad.

Det coola är att den långa ärmen med martingale gör att du kan bära biten på två sätt: med den långa ärmen eller vikta. Så du kan anpassa det efter vädret. Om det är varmt, vika det bara och vice versa. Praktiskt, nej?
blogginlägg skjorta veckat jeans kjol

Tröja med applikationer i stenar

Ha en viktig middag? Varför inte investera i en  juvelerad denimskjorta  och en svart blyertskjol? Jeansens kontrast, plus applikationerna och kjolen svart skapar ett mycket elegant och charmigt resultat, perfekt för natten.

För att komplettera utseendet med en guldnyckel, satsa på en naken eller svart hälsko som låter din vrist frigöra en stretchingbild och välja en handväska. Och det är väldigt redo!
blogginlägg skjorta jeans sten

Bindad denimskjorta med godê kjol

Tro det eller inte, kombinationen av  snörning av denimskjorta och godé kjol är verkligen underbar. Om du aldrig har provat det är det dags att testa. Vårt tips, för att göra utseendet mer modernt, är att välja en tryckt godékjol .

Förtöjningen är en mycket aktuell detalj som har tagit över de kvinnliga blusarna . Med detta lookförslag kan du gå från jobbet till en promenad med vänner utan problem. Ah! Glöm inte tillbehören.
blogginlägg skjorta jeans slips

Jeansskjorta med överlappande blazer

Skjorta med blazer? Vad menar du? Det är exakt vad du läser: jeans med en  blazer på toppen. Nu visar vintern redan, och vi är bättre redo att möta den med stil. Säsongen betraktas ju som årets mest eleganta.

Denna blandning är fantastisk för mer formella situationer som arbetsmiljö, företagsluncher och evenemang, möten och liknande. Men det är inte en regel. Kom ihåg att när det gäller kläder är allt möjligt så länge bitarna är skräddarsydda och matchas korrekt.
blogginlägg skjorta jeas blazer

Ärm viks eller veckas ut? Lämna en knapp öppen eller stängd?

Många kvinnor är osäkra på hur ärmen och knäppningen av skjortan ska bäras. Det finns inget rätt eller fel, det handlar mer om smak och klimat.

Men du kommer att inse att om du bär en skjorta och stänger alla knapparna så kommer den att se mer allvarlig och formell ut. När vi lämnar en eller två knappar öppna, dock diskreta och subtila, förändras utseendet och får ett avslappnat ansikte.

Så innan du frågar dig själv hur du använder skjortan, tänk på vart du ska gå med den. Är det en formell eller avslappnad plats? Finns det några krav för kläder eller är det gratis? Med dessa svar vet du hur du bär det.

Så är du redo att göra kombinationer med det här stycket som är ren mångsidighet och stil?

På vår sida hittar du alla skjortadesignerna som nämns här, samt en mångfald av evangeliska kläder . Vad sägs om att kolla in det?

Och för att läsa andra inlägg med modeinformation, fortsätt bara att följa vår blogg om evangeliska kläder . Vi ses nästa gång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *