Långa kjolar matchar vilka typer av blusar

Igamla dagar fanns det flera begränsningar för att bära  långa kjolar , vi skulle titta på det formellt och lämna det formande i garderoben och vänta på ett speciellt tillfälle för att få det perfekta utseendet.

Idag har situationen förändrats! Modellen är tidlös och ökar för både formella och avslappnade tillfällen. Dessutom finns det många färdiga eller färdigmonterade kjolar och blusuppsättningar att bära under alla årstider.

Nu när du vet att du kan bära den långa kjolen var som helst är det dags att kolla in de otroliga kombinationstips som vi har förberett. Det är lättare än du tror. Ta en titt!

Satsa på bomullstoppar för en strippad look

Om du har en strippad stil och älskar långa kjolar har vi goda nyheter: du kan skapa olika utseende med det!

Om du kombinerar ett bomullsplagg med långa denimkjolar , till exempel, eller andra lätta tyger, kommer du att få mer informalitet till utseendet , vilket gör det perfekt för vardagliga eller enklare situationer – oavsett tid.

Alla älskar en bomullsblus att bära varje dag, eller hur? T-tröjan är ett alternativ som tar mycket chans till produktion . Med kjolen kan du använda den löst eller tätt.

Frågan är vanligtvis: hur man gör de “rätta” kombinationerna? Vi hjälper dig, se!

kjol bomullsblus

Ganska modellering

Det finns kvinnor som föredrar de blusar som formar kroppen . Detta är inget problem, så länge det inte är en typ av stycke som vi säger är “vakuum” … Fly undan dessa, förresten!

Det coola med t-shirts är att lägga in dem! Känner du till kroppseffekten ? När vi använder den snäva överdelen är den tjocka kjolen under, vilket gör ett besvärligt intryck på utseendet.

Du kan dock också använda den på utsidan – naturligtvis korrekt. Om kjolen är lös och lätt, är det snyggt att ha på sig den snäva t-skjortan på utsidan. Undvik bara att välja en modell som är för lång, ok?

För, tänk med mig, du har på dig en lång lös kjol, alla fladdrande och en skjorta på toppen, limmad till början av benet, som håller och döljer bitarnas nåd . (kan du föreställa dig?). Förutom att lämna kroppen med en konstig form, kommer kjolen att förlora all skönhet.

Insidan spetsen kommer att rädda dig från de små problem som ibland går obemärkt. Var endast försiktig när du väljer en tight kjol. I det här fallet har den lilla skjortan bättre passform.

tight skjorta kjol

Lös modellering

De lösa, avslappnade T-shirts ser bra ut med den långa kjolen! Det som är intressant med henne är att hon är mer mångsidig .

När vi talar kan det bäras utanför linningen, inuti, med fronten inuti och bakom löst. Det finns flera möjligheter !

Akta dig bara för de finaste kläderna som kan markera och förstöra kjolens modellering . Om du vill, satsa på en liten framme. Det är mycket charmigt och modernt .

liten bluskjol

Kombinera lång kjol och skjorta för en mer seriös och social look

Damskjortor  eller blusar förmedlar en verklig look till utseendet. Därför kommer kombinationen av dessa bitar med den långa kjolen att göra kombinationen super feminin utan att ta bort den sociala aspekten av outfit.

Tänkte du också på fina och dyra tyger när du hörde om sociala kläder? Tidigare sågs jeans som avslappnad. Idag hittar vi en enorm variation av modeller av  evangeliska långa denimkjolar som avviker från detta mönster, vilket ger oss ett hav av möjligheter att matcha .

Fler och fler jeans visar sig vara den stora jokern i kvinnors garderober, allt från enkla snitt till de mest omfattande .

Men det är uppenbart att vi inte bör ge upp sofistikerade tyger, särskilt vid speciella tillfällen.

Kombinationerna som kan göras är inte över! Vad sägs om några exempel?

kjol med social skjorta

Sjöjungfru kjol

Sjöjungfru kjolen är ett alternativ som har något socialt i sitt snitt. Hon följer en knäfast passform och öppnar den i sirapen.

Stycket i fina tyger eller egna jeans, kan montera perfekt utseende med skjortor eller blusar  sociala , tar på allvar och en hel del elegans till produktionen .

sjöjungfru kjol

Slits kjol

Ett annat alternativ som ser vackert ut i en seriös look är den slitsade modellen. Snittet utstrålar charm , antingen på sidan eller framtill.
Men var medveten om höjden på snittet. Att stå ovanför knäet är idealiskt för en elegant och välbeteende look .

slits kjol

Lång randig kjol

Jag vet inte om dig, men vi älskar ränder! Trycket är mångsidigt och kombinerat med det sociala, lämnar utseendet helt modernt och elegant!

Både tunna och tjocka ränder ser coola ut. Neutrala färger är lättare att matcha, till exempel svart, vitt och grått. Det finns dock ingen regel. Stängda toner ser också bra ut!

Vertikaler föredras av kvinnor för att förlänga silhuetten . Diagonalerna ger en mer aktuell ton till stycket, och de horisontella är intressanta på strategiska punkter eftersom de ökar andelen . Det vill säga, om du vill göra axlarna eller höfterna breda, investera endast i horisontella linjer i det området. Har du det?

lång randig kjol

Beskurna långa kjolar: Hur man bär den mest älskade kombinationen

Fler och fler kvinnor följer denna komposition. Och inte konstigt! Paret ger utseende ljushet, kvinnlighet och mycket stil .

Och det finns inget misstag att använda, bara välja en beskuren och kasta i de långa kjolarna .

Du kommer att se att det inte finns brist på modeller av denna skjorta: den har virkning, linne, små alternativ, snäva, toppar med ärmar.

Men kom ihåg att vi som evangeliska kvinnor måste vara försiktiga med anständigheten i våra kläder eftersom vi förstår vårt värde i Kristus.

beskuren kjol

Tips 1: Satsa på kjolar med hög midja

Denna modell tjänar inte bara till att markera bältet nej! Det höga midjebandet hjälper också till att harmonisera de beskurna med våra lokaler, eftersom det täcker större delen av magen.

Tips 2: Observera storleken på det beskurna

När du väljer kjolen, var uppmärksam på längden på blusen. Om det är lite ovanför kjolen och något under bysten, låt oss titta modern , utan att förlora elegans .

Tips 3: Fair and Wide

Det rättvisa och breda beskurna programmet är ett användbart tips.

Låt oss förklara ytterligare: Om plaggets överdel är limmad, välj en lös kjol och vice versa.
Varför? Tja, beskuren är en kortare bit som kan bry dig om värdena i din tro. Så att ha en löst passande outfit får dig att känna dig mer bekväm .

Kalla dagar x heta dagar

Som vi nämnde är den långa kjolen tidlös. Med det kommer du att vara välklädd oavsett väder . Efter våra tips och komplettering med några tillbehör kan du lämna utseendet med den aktuella säsongens ansikte.
Titta!

Vinter: Under kalla dagar är långärmade blusar alltid de första alternativen, eller hur? Men till skillnad från vad man tror, ​​fungerar korta ärmar också bra för vintern om de bärs med en varm jacka eller jacka .

Delikata cardigans och cardigans är favoriter för milda temperaturer och lämnar utseendet mycket romantiskt och delikat .

Ah! Vi kan inte glömma blazern! En grundblus under en blazer ser fantastisk ut. I vardagen tar verket inte chansen att se ut . Och för sociala evenemang behöver du inte säga något. Komplettera med en stängd bagage eller häl så är du klar!

lång vinter kjol

Sommar : Här är praktiken stor! Njut av alla tips vi gav och rocka. Lek med tryck, färger, använd neon som medföljde allt och släpp loss kreativitet!

Eftersom blusarna ofta är enkla, öka med stora örhängen, maxi halsband och armband.

Bär och missbruk sneakers, sandaler och öppna klackar på dina fötter! Tennis är också ett coolt alternativ för sommaren och gör utseendet väldigt coolt .

lång sommar kjol

Nu, med de givna tipsen, är det dags att ställa in din produktion! Men ta alltid hänsyn till den blygsamhet och de standarder som ordet ger oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *