Lång kjol: 4 modelltips för att passa din look

Det är omöjligt att fokusera våra ögon bara på en lång kjolmodell när marknaden erbjuder otaliga alternativ för att bygga fantastiskt och unikt utseende. I gamla dagar fanns det bara enkla modeller av evangeliska kjolar i butikerna, till och med sorg, var det inte?

Varumärken har börjat inse att vi kristna kvinnor också vill visa stil och personlighet på det sätt vi klär oss och att vi håller noga med att se trenderna i moduniverset.

För närvarande har vi det evangeliska mode som är mycket närvarande i Brasilien, vilket gör tillgängliga flera versioner av våra favoritbitar. Så få inte bara grunderna! Satsa på kjolar med olika snitt, gör kombinationer och förvandla dina produktioner.

De långa kjolarna , tidigare sett endast på nattevenemang, dominerar idag den kvinnliga garderoben. Både de mest eleganta och mest avklädda modellerna .

Ta en titt på alternativen och lära dig att använda dem i ditt dagliga liv:

 

Slits lång kjol

Spaltkjolarna är ren charm ! De kan vara vanliga, som jeans, att slitsen helt kan modifiera dem.

Men var försiktig med slitsens längd för att bibehålla utseendeens anständighet . Välj kjolar med snittet nära knäet för att inte bli för kort.

 

Long Jeans kjol

Den långa denimkjolen som idag sågs som en konventionell och grundläggande bit kan kombineras med en enorm mångfald av stilar, från casual till sociala, som vi redan har sagt.

När det gäller jeanskjol bör vi tänka på skillnader i tvätt, färger, modellering, utklipp och applikationer. Slits, tryck, ränder, djurtryck är några av detaljerna som är en del av alternativen i jeans. Förutom knapparna, strass och innovativa sömmar.

 

Sjöjungfru Lång kjol

Sjöjungfrukjolen är ren elegans och delikatess . Det markerar höften och öppnar precis förbi knäet. Dess snitt är super feminint, perfekt för sociala evenemang eller nattevenemang.

I casual passar det också bra, men kanske inte för vardagen. I mindre glamorösa dagtidshändelser som barnfest gör sjöjungfruversionen utseendet ganska charmig .

 

Lång randig kjol

Ränderna är här för att stanna! Färg- och tjocklekskombinationerna av långa randiga kjolar är många, och det är väldigt enkelt att skapa modernt utseende med dem.

Dessutom kan detta mönster hjälpa till att harmonisera din silhuett , beroende bara på riktning. Till exempel ger vertikala ränder känslan av en längre och smal kropp. Redan den horisontella markerar regionen där de placeras och ökar visuellt.

lång kjol med tryckta djurtryck ränder

 

Lång kjol: Ställ frågor och tappa rädslan för att bära den

Vad sägs om en bonus? Vi har separerat för dig några vanliga frågor när det gäller att bära den långa kjolen, ta en titt:

 

Finns det en regel för varje kroppstyp?

Nej! Det som är viktigt är att försöka använda den modell du gillar bäst på din kropp. Välj den som bäst passar din stil och glans!

Men om du vill ha en grundläggande liten kraft för att välja den perfekta kjolen , hjälper vi dig: den höga midjelinjen för att markera midjan, den breda kjolen under, som evasê och godê, för att ge en större volym till höften och den smala kjolen till höften breda är några idéer.

Över den  långa kjolen för korta hjälper en häl att förlänga silhuetten. För långa kvinnor som vill minska är platt skor lösningen.

 

Vilken sko att ha på sig med lång kjol?

Alla, så länge du balanserar det med vädret, händelsen och särskilt din smak. Borta är de dagar då fina tygerbara i kombination med lägenheter och fina skor, som till exempel satsar på en boot-look, ger ett otroligt resultat!

Tennis eller muldjur har kraften att få ett avskalat och modernt utseende , medan hälen kan allvar och klass.

 

Hur väljer du rätt tyg för specifika tillfällen?

För dag till dag, föredra ljusa eller mer robusta tyger , alltid se hur han klär sig för att undvika obehag.

Ljusa tyger kan ge dig mer komfort , men vissa har inte bra passform på kroppen eller märker underkläderna.

Det bästa alternativet när trosorna är markerade är att ha ett kort i ärmen för att dölja. För att lära dig hur du hanterar de märken som underkläder lämnar, titta på vårt inlägg om vad du ska ha under klänningen för att inte märka .

För fester eller viktiga evenemang, investera i mer ädla, eleganta och till och med slående material som siden, sammet eller läder. Och kom ihåg: var inte rädd för att förnya! Spela med tyger, satsa på uppsättningar i blusarna. Skjortor eller blusar är också bra alternativ för dessa bitar.

modell med långa kjol vichy stripes

Efter dessa tips var det lättare att montera utseende, eller hur? 

Kör för att gräva upp den långa kjolen i garderoben och berätta hur upplevelsen var. Dela med vänner och se mångfalden av bilder som kommer ut mellan dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *