Bröllopsklänning – Vet det bästa alternativet!

”Bröllopsinbjudan har kommit! Och nu vilka kläder att bära? ”Att välja en bröllopsklänning är inte lätt. Särskilt när vi måste ta hänsyn till datum, väder, tid och plats.

Med så många fantastiska modeller är svårigheten verkligen att välja bara en. För att hjälpa dig med den här uppgiften har vi förberett några tips. Ta en titt!

Vad är den perfekta färgen och modellen för klänningen?

Det finns ingen idealisk färg eller modell, bara rekommendationer. Det viktigaste är att satsa på vad som passar din stil! 
Bara inte bli vit, trots allt vill du inte förväxlas med bruden, eller hur?

Se listan vi tog med:

Färgtyper

Om idén är att investera i glamour, välj rosa nyanser, till exempel marsala eller rosa. Om du vill ha något mer modernt är lila, gul och lax bra alternativ. För att inte ha fel: blå är ett jokertecken för bröllop!

namngiven design 14

Klänningsmodell

Ett självklart tips är att tillämpa den berömda frasen ”less is more”. En traditionell modellklänning som ser bra ut och gör dig bekväm kan vara det perfekta utseendet!

För enklare klänningar, investera i djärva färger som röd, lila eller till och med grön nyanser.

Vävnader är inget problem heller. Saken är att lägga nätet åt sidan och satsa på de eleganta materialen.

För att förlänga och förfina kroppen väljer du de som passar bäst, som siden och satin eller till och med sammet och taft.

Flytande och ogenomskinliga tyger ger klänningen ett modernt utseende . Redan de tyngsta och ljusa är lyxiga och prangande.

moderna bröllopsklänningar

Behåll anständigheten

En annan viktig punkt är att uppmärksamma anständighet . En väldigt snäv klänning med en överdriven halsringning eller kort längd raderar vår essens i Kristus och uppmärksammar kroppen.

Vi måste ta hand om längden på våra kläder överallt, men i ett bröllop är det ännu viktigare genom att respektera tillfället.

Hemligheten är att upprätthålla elegans utan vulgaritet . Evangeliska klänningar är till exempel de bästa alternativen för antalet olika design.

Märken oroar sig ofta för längder och halsringningar utan att ge upp delikatess, skönhet och silhuett av stycket.

lyxiga bröllopsklänningar

Klädtips för dag och natt

Tips är alltid välkomna för oss kvinnor! När du beslutar om utseendet är det viktigt att ta hänsyn till tidpunkten för tillfället . Och det är korrekt: inbjudan fördömer händelsens egenskaper.

När kostymer och stil på festen inte är skrivna lämnar inbjudan och platsen själv en aning om hur vi ska prestera. Ett färgat papper föreslår ett mer alternativt och kreativt utseende . Den mest klassiska uppmaningen till en elegant och subtil produktion .

Day Wedding Looks

För bröllop på dagen bör utseendet förmedla ljushet i både färger och tyg. Du kan investera i tryckta och helst korta modeller, som är trevliga jämfört med de långa.

Om du föredrar de långa ska du bara uppmärksamma färgen och skriva ut. Romantiska klänningar att  passa perfekt i dagtid bröllop! Förutom de lösare formerna är nyanserna vanligtvis tydliga.

Ett annat tips är att undvika överflödiga gnistrar i båda versionerna av kjolar, för på eftermiddagen är bröllopsmiljön mer ren och smidigare . Gnistrarna är perfekta för natten.

Vissa platser möjliggör mer detaljerade bitar . titta:

dag bröllopsklänning

Strandbröllop

Stranden är synonymt med lätthet! Oavsett hur sofistikerad partiet är, kräver arenan ett fladdrande stycke med ljusa färger . Förutom färska och gjutna material som spets och broderi.

Men kom ihåg: behåll anständighet. En lång klänning med en slits beter sig mycket bra med tillfället.

strand bröllopsklänning

Landsbröllop

Tidigare hade bröllop i landet ett rustikt fotavtryck, men allt annat än extravagant. Idag stöter vi på fester på ofta mer lyxiga platser än i salonger!

Vi har vintage , bekväma och till och med klassiska stilar som sker på landsbygden, gårdar eller gårdar. Och de ger dig något att prata om!

Här är de lätta klänningarna exakta . Liten eller ingen glans, enkla känsliga och långa tyger. Naturtryck är också mycket närvarande i dessa “bröllop”.

Precis som varje bröllop kräver du att välja outfit som kännetecknas av festens stil . Håll dig uppdaterad och bygg upp ditt utseende på bästa sätt!

namngiven design 13

Bröllop på notarius kontor

Bara för de civila, investera i bitar utan volym , eftersom utrymmet för tillfället blir mindre. Undvik bländning och bländande element.

namngiven design 14

Night Wedding Looks

Det är dags att slösa elegans och god smak . Natten ger möjlighet till mycket ljusstyrka och olika modeller. Glöm bara att bröllopets fokus är firandet!

Som gäst är du fri att bära långa, korta klänningar – ihågkommen kristen beskedenhet. För glamorösa evenemang rekommenderas längen för sin naturliga förfining och för moderna fester , kortkläderna passar bra och bär kvinnlighet.

Långa klänningar:

Satsa på  långa basklänningar eller med gnistrar på strategiska platser .

För lyxiga bröllop kan du missbruka glans, rufsar, detaljer och tryck.

Om du talar om utskrifter, om händelsen är nattlig, välj mer allvarliga utskrifter, som blommor med mörk bakgrund.

lång bröllop natt klänning

Korta klänningar:

Den korta klänningen är mindre sofistikerad än den långa och borde sluta mitt i låret nedåt;

Missbruk i trendiga nyanser som nakenrosa, gul och marsala. Föredragna är mellan toppar och runda kjolar. Och reglerna är i stort sett desamma som långa modeller.

kort bröllop nattklänning

Skrivde du några tips? Så del med vänner och kör till Via Evangélica webbplats för att hitta din perfekta look! Vi har trendmässiga evangeliska modemärken som Via Tolentino ,  Titanium och  Fascinius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *